Kość do żucia z dodatkiem dorsza
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 89%, dorsz 10%, penisy wołowe 1% Skład analityczny: białko surowe 89,3%,tłuszcz surowy 2,0% w tym: kwasy Omega3 2,4%, kwasy Omega6 0,7%, popiół surowy 1,4%, błonnik surowy 0,2%
Kość do żucia z dodatkiem owcy
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 95%, owca 3%, penisy wołowe 2% Skład analityczny: białko surowe 95,3%, tłuszcz surowy 2,5%, popiół surowy 1,1%, włókno surowe 0,7%
Kość do żucia z dodatkiem strusia
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 95%, struś 3%, penisy wołowe 2% Skład analityczny: białko surowe 95,3%, olej i tłuszcz surowy 2,1%, popiół surowy 1,8%, włókno surowe 0,7%
Kość do żucia z dodatkiem żwaczy
Występuje w rozmiarze: 10cm Skład: skóra wołowa 96%, żwacze 3%, penisy wołowe 1% Skład analityczny: białko surowe 96,2%, tłuszcz surowy < 0,5 %, popiół surowy 0,7%, błonnik surowy <1,3 %
Kość do żucia z kaczką i jabłkiem
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 94,5%, kaczka 4%, jabłko 1,5% Składniki analityczne: białko surowe 93,0%, oleje i tłuszcze surowe 3,1%, popiół surowy 1,9%, włókno surowe < 0,7 %
Kość do żucia z kamalą
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 98%, kamala 1% babka lancetowata 0,5%, dynia 0,5%. Skład analityczny: białko surowe 86,3%, oleje i tłuszcze surowe 2,7%, popiół surowy 1,5%, włókno surowe < 0,7%
Kość do żucia z penisem i żwaczem
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 97%, penisy wołowe 2%, żwacze 1%, barwnik: E104, E124, E151 Skład analityczny: białko surowe 89,3 %, tłuszcz surowy 2,0 %, popiół surowy 0,5 %, błonnik surowy 0,3%
Kość do żucia z szałwią
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: skóra wołowa 95,85%, penisy wołowe 2%, fosforan ADE 1%, szałwia 1%, chlorofilina 0,15% Skład analityczny: białko surowe 91,7%, olej i tłuszcz surowy 2,1 %, popiół surowy 2,1%, włókno surowe 1,9 %
Kość do żucia ze skóry jelenia
Występuje w dwóch rozmiarach: 12cm i 17cm. Skład: Skóra jelenia 100 % Skład analityczny: białko surowe 94,4%, olej i tłuszcz surowy 1,4%, popiół surowy 1,5%, włókno surowe 1,0%